2012-07-19 16:21:49• hírek • Szatmár.ro

Kétgólos Olimpia-vereség

Csütörtökön játszotta a második felkészülési meccsét a betervezett háromból az Olimpia.

A szatmári csapat ellenfele a szintén harmadik ligás Zilahi FC volt. A trénerek most is két különböző csapatot küldtek pályára a két félidőben. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, főként a középpályán folyt a harc, kevés gólhelyzet jellemezte ezt a játékrészt. Említésre méltó csupán két helyzet volt: az elsőnél Danila fejesét a vendégek kapusa a léc aló szedte ki, a másodiknál pedig a zilahi Stanciu lapos lövése zúgott el a kapufa mellett.

A félidő hajrájában aztán a Zilah megszerezte a vezetést, Pop Mihai betört a tizenhatosra, és lapos beadását Bode gurította a hálóba. A játékrész utolsó percében újabb hidegzuhany érte az Olimpiát, ekkor Major lőtte ki egy lapos lövéssel a hosszú sarkot.

A második félidőben némileg megélénkült a játék, főleg a próbajátékon lévő Ghiriti mozgott sokat, az ő próbálkozásai mellett Feier hagyott ki egy nagy ziccert, és Marinas még lőtt egy kapufát is. De még ettől is nagyobb lehetőség volt, mikor tizenegyeshez jutott az Olimpia, ám Micas gyengén végezte el a büntetőt, így a zilahi kapus hárítani tudott, és ezzel maradt a kétgólos vendéggyőzelem. Az Olimpia szombaton a Nagyváradi Bihar FC vendégeként lép pályára.

Felkészülési mérkőzés: Szatmárnémeti Olimpia-Zilahi FC 0-2 (Bode 38., Major 45.).
Az Olimpia összeállítása:

1. félidő: Suta - Mos, Sabau, Iuhas, Lauruc, Pop Marian, Micas, Botos, Molnar, Prodan, Danila.
2. félidő: Görbe - Glodean, Silaghi, Iuhas, Homorozan, Ghiriti, Mureşan M., Cozma, Hanus, Marinas, Feier.

Edzőmeccs - az Olimpia kétgólos vereséget szenvedett

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: