2010-08-13 15:35:22• hírek • Szatmár.ro

Kétfelé költöztetik a tehertaxisokat

A Közlekedési Bizottság péntek délelőtti gyűlésén döntött: az eddig a Decebal híd lábánál állomásozó tehertaxik egy részét - a 7,5 tonnásokig - a Luceafarul mozi közelébe költöztetik, a nagyobb autók a Transurban székhelyén állomásozhatnak.

A vidéki autóbuszjáratok számár az Ortodox Katedrális mellett létrehozott megállót a Decebal híd lábához költözteti a Polgármesteri Hivatal, ennek következtében az ott található tehertaxisoknak új helyet kellett találni. Először a fuvarozók elfogadták a lehetőséget, hogy a Transurban székhelyén várakozhatnak majd munkára, ám később meggondolták magukat: a Decebal híd jobb oldali hídfőjétől inkább a bal oldali hídfőhöz költöznének.

A megyeközpont közlekedési bizottsága péntek délelőtt döntött a költözés ügyében. Kereskényi Gábor alpolgármester, a bizottság tagja a Szatmár.ro-nak elmondta: nem tudtak teljes mértékben eleget tenni a tehertaxisok kérésének, hiszen ha minden autó a Luceafarul mozinál állomásozna, szinte ellehetetlenítenék a közlekedést a zónában. A bizottság döntése szerint a 7,5 tonna alatti autók a Luceafarul mozi - Ardeleana gyár zónájában állomásozhatnak, a 7,5 tonna felettiek pedig a Transurban székhelyén várhatnak majd munkára.

A fuvarozók augusztus 20-tól találhatók meg az újonnan kijelölt állomáshelyeken.


Két helyszínen lesznek megtalálhatók a tehertaxik
Két helyszínen lesznek megtalálhatóak a tehertaxik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: