2011-03-28 16:03:51• hírek • Szatmár.ro

Törvényes a szex Svájc utcáin

Mióta a mesebeli tájairól híres alpesi ország megnyitotta munkaerőpiacát az EU régi tagállamai előtt, Svájcban ugrásszerűen megnőtt a prostituáltak száma.

Annak ellenére, hogy Svájcban a prostitúció 1940-től legális tevékenységnek számít, a zürichi rendőrség nyilvántartása szerint az utóbbi időszakban mintegy 80 százalékra nőtt az örömlányok száma. A hatóságok szerint a helyzet tarthatatlanná vált, az aktust már nem zárt helyiségekben, hanem az utcán, nyilvánosan is végzik. Ennek „kulturáltabbá" tétele érdekében a helyi hatóságok olyan általuk „szex-dobozoknak" nevezett elválasztó falakat alakítottak ki, melyeket az útszélekre, járdákra helyeztek. Az autók parkolózónáit elválasztófalakkal vették körül, így akár egy nagyobb autó is behajthat a „szex-dobozba", melyek arra hivatottak, hogy a járókelők szeme elől eltakarják a gyors szexmenetek intim pillanatait.

A svájciak az alapötletet a németektől kölcsönözték, ugyanis Essenben és Kölnben a „szex-dobozokat" már gyakorlatba is ültették. A zürichi rendőrség sajtószóvivője szerint, képtelenség megszabadulni a prostituáltaktól, ezért kénytelenek voltak olyan megoldással előrukkolni, amivel némiképp kordában lehet tartani, hogy az utcán történő aktusoknak a járókelők és a gyerekek is szemtanúi legyenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: