2019-01-12 09:20:39• hírek • Bede Emőke

Két tűzeset egyetlen éjszaka alatt – Helyszíni képekkel

Míg sokan pihe-puha paplan alatt szunnyadtak az elmúlt éjjel, a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség csapatai szinte folyamatosan terepen voltak. Először egy kigyulladt szerverteremhez, majd néhány órával később egy lángokban álló személyautóhoz riasztották őket.

Az első eset péntek este, 22 óra 30 perckor történt egy Szatmárnémeti területén található cég épületében. A lángok egy szerverteremben csaptak fel, de szerencsére időben észlelték az incidenst. A helyszínre a bejelentés nyomán 3 autóval 17 tűzoltó vonult ki, kik rövid időn belül orvosolták a helyzetet. Az oltás után elvégzett vizsgálat szerint a tüzet vélhetően egy rövidzárlat okozta, mely a klímaberendezésben keletkezett. Személyi sérülés szerencsére nem történt, csupán anyagi károk keletkeztek.
 

A második eset alig néhány órával később, 1 óra 30 perckor történt a szatmári Ioan Vidu utcában, ahol egy személyautó gyulladt ki. A helyszínre két autóval 11 lánglovag vonult ki, hogy megfékezzék a lángokat. Az autóban jelentős anyagi kár keletkezett, viszont szerencsére személyi sérülést szerencsére innen sem jelentettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: