2016-12-19 13:19:16• hírek • Szatmár.ro

Két tűz és két 82 mm-es robbanótest

A hétvége talán a szokottnál is izgalmasabb volt a szatmári tűzoltók számára ugyanis két tűzesethez és egy robbanótesthez riasztották őket.

Tasnádszarvadon a tasnádi tűzoltók két speciálisan felszerelt, vízzel és habbal oltó gépjárművel léptek közbe egy tűzesetnél. A kéményben csaptak fel a lángok és nagy volt rá az esély, hogy azok továbbterjednek az épület tetőszerkezetére. Szerencsére a lángokat sikerült gyorsan eloltani, ezért nem keletkezett komolyabb kár. Viszont az megint kiderült, hogy a kémény periodikus tisztítását nem szabad elhanyagolni, ugyanis most is emiatt keletkezett tűz.

Vasárnap reggel szintén a tasnádi lánglovagoknak akadt munkájuk. A kisváros egyik házának a melléképületében  - a fáskamrában - keletkezett tűz. A lángok martaléka lett 200 kilogramm tűzifa és megsemmisült 6 négyzetméternyi az épület tetőszerkezetéből.

Vasárnap 12.05-kor Csonkásra hívták a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársait. Mezőgazdasági munkákat végzett egy férfi, amikor a földből két robbanótest került elő - mindkettő 82 mm-es volt. Ezeket a tűzoltók biztonságba helyezték és később meg fogják semmisíteni őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: