2012-11-05 15:42:25• hírek • Szatmár.ro

Két szatmári is szerepel az élő showban

Tudor Todut egyéniben, Surányi Botond csapatban szerepel majd az Antena 1-en futó X-faktorban.

Az Antena 1-en vasárnap sugárzott műsorban derült ki, hogy a Mentorok Házába jutott versenyzők közül kik kerülnek be az élő showműsorba. Ahogy azt az RTL Klubon futó műsorból már tudjuk, a mentorok meghallgatták az énekesek produkcióit, majd egy beszélgetés során közölték velük - végig fenntartva a feszültséget - hogy mi lesz a további sorsuk...

Surányi Botond a Nord X nevű, a mentorok által összeállított csapatban énekelt, és a csapatok mentora, Delia pedig úgy döntött, hogy őket magával viszi az élő showba. A csapatban Botond mellett szerepel a máramarosszigeti Slavia Hojda és a marosvásárhelyi Tudor Gliga.

- Miután mindig csak rosszat mondott rólunk a mentor, már biztos voltam hogy nem jutunk tovább. Csak a hibákról beszélt, ekkor mindhárman elvesztettük a reményt. Aztán amikor bejelentette, hogy visz minket magával az élő műsorba, szinte sokkot kaptunk, én kicsit eltávolodtam tőlük, leültem a földre és percekig könnyes szemmel néztem magam elé. Most nehéz munka vár ránt, sok gyakorlás és próbák, de biztos vagyok benne, hogy rengeteget fogok tanulni a következő hetekben - mondta el Surányi a Szatmár.ro-nak.

Tudor Todut a fiatal előadók kategóriájában került be az élő showműsorba, őt Dan Bittman választotta ki a Mentorok Házáig jutók közül.

A tehetségkutató következő adására, az első élő showra jövő vasárnap kerül sor 20.30-tól az Antena 1 műsorán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: