2014-04-27 13:01:07• hírek • Szatmár.ro

Bounce 2014 - hatalmas buli volt az idei hip-hop táncverseny is

A hip-hop zene, stílus, életérzés volt a főszereplő a Szakszervezetek Művelődési Házában megtartott Bounce 2014 nevet viselő táncversenyen. Itt egyéniben, duóban és csapatban mutatták meg a környék legjobb táncosai, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt évben. A rendezvényt a break-táncosok látványos párbaja koronázta meg.

Az észak-nyugati régió egyik legfontosabb hip-hop táncversenyére került sor a hétvégén Szatmárnémetiben. A hatodik alkalommal megrendezett Bounce-t idén is a Crazy Dancers szervezte - ez pedig nem volt kis feladat, hiszen idén több mint 300 egyéni táncos és 30 csapat vett részt ezen. Jöttek résztvevők Aradról, Besztercéről, Bukarestből, Margitáról, Értarcsáról, Kolozsvárról, Érkörtvélyesről és a magyarországi Mátészalkáról - na meg Nagyváradról, akik a legtöbb kategóriában érmesek lettek.

A táncosok először szólóban bizonyítottak, külön korosztályokban - a zsűri pedig díjazta a saját stílust, a ruházatot, a zene és a tánc összhangját, de még a táncosok mimikáját is. A duók esetében már a két táncos mozgásának az egységességét is figyelembe vették, a csapatok versenyében pedig pontozták a zenét is, hiszen minden csapat saját mixre adta elő a produkcióját.

A rendezvényt a break-táncosok egy-az-egy elleni párbaja zárta, ami igazán méltó megkoronázása volt a jól sikerült és nagyon hangulatos rendezvénynek.

Bounce 2014

A táncverseny szatmári dobogósai:
Ploiesteanu Luca - 7-11 éves korosztály, szóló tánc, I. hely
Kocsis Benkő Bandula Patrick – 7-11 éves korosztály, szóló tánc, III. hely
Puskás Csaba – 12-17 éves korosztály, szóló tánc, II. hely
Crazy Pittbulls – 7-11 éves korosztály, csapatok versenye, III. hely
Crazy Dancers – 18 év felettiek, csapatok versenye, III. hely
Crazy Zoom – 18 év felettiek, csapatok versenye, a legnépszerűbb formáció
Tamás Csaba – 18 év felettiek, break-tánc, III. hely

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: