2016-04-17 11:52:57• hírek • Kocsis Zoltán

Két szatmári arany a Bounce hip-hop táncversenyen

Románia és Magyarország több mint 300 hip-hop táncosa mérte össze tudását és tehetségét szombaton Szatmárnémetiben a Bounce elnevezésű nemzetközi táncversenyen.

A többek között Aradról, Temesvárról, Kolozsvárról, Besztercéről, Botosaniból, Nagybányáról, Érmihályfalváról, Szászrégenből, Nagyváradról, Bukarestből, Mátészalkáról és Budapestről érkező táncosok három korcsoportban és három kategóriában mutatták meg tudásukat a Traian Vuia Műszaki Líceum tornatermében. A produkciókat  neves, nemzetközi zsűri bírálta el: Artem Glotov Oroszországból, Lil Matt és B-Boy Ren pedig Magyarországról érkezett.

A VII. Bounce táncversenyen egyéniben, párosban és csapatban versenyeztek a táncosok három korcsoportban: a 11 év alattiak, a 12-17 év közöttiek, valamint a 18 évnél idősebbek. Érdekes volt megfigyelni, hogy amíg a kisebbeknél a gyermeki lelkesedés volt inkább tetten érhető, addig a nagyobbaknál már a versenydrukk is ki-kiült az arcokra. Örömteli volt viszont az a szolidaritás, amivel a riválisok egymáshoz viszonyultak: szinte folyamatos volt egymás biztatása.

Az idei Bounce táncversenyen két szatmári aranyérem született: Fazekas Gergő a 12-17 évesek korcsoportjában egyéniben, Kajtár Beatrix és Major Vivien pedig a 18 évnél idősebbek páros versenyében nem talált legyőzőre.

A verseny teljes eredménylistáját itt nézheted meg.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: