2015-01-12 12:09:10• hírek • Kocsis Zoltán

Két súlyos tűzeset néhány órán belül – egy idős férfi életét vesztette

Alig néhány óra leforgása alatt két súlyos tűzeset is történt Szatmár megyében: vasárnap délután Szatmárzsadányban, hétfő hajnalban Avasfelsőfaluban gyúlt ki egy lakóház. Utóbbiban egy idős férfi az életét vesztette.

A 80 éves férfi nem tudta időben elhagyni a lángoló házat és füstmérgezést kapott. Mire a tűzoltók és a mentősök megtalálták, minden beavatkozás már késeinek és hiábavalónak bizonyult. Hiába próbálták a SMURD rohammentősei újjáéleszteni, ez nem járt sikerrel, a 80 éves férfi életét vesztette.

A tűzoltókat hétfő hajnali 6.30 értesítették, hogy az avasfelsőfalui Borcutului utcában ég az egyik lakóház. Két tűzoltóautó sietett a helyszínre, ám a házban tartózkodó idős férfit nem tudták megmenteni.

Néhány órával korábban, pontosabban 19.45-kor riasztották a szatmárnémeti tűzoltókat is, mivel lángra kapott egy ház Szatmárzsadányban. A tűzoltóknak negyed órára volt szükségük, amíg a helyszínre értek és közel egy órára, amíg eloltották a tüzet.

Hatékony közrelépésüknek köszönhetően sikerült megakadályozniuk, hogy az égő kéményről a lángok átterjedjenek a tetőszerkezetre. A tüzet ezúttal is a megfelelően ki nem tisztított kémény okozta, amelyben lángra kapott a koromlerakódás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: