2012-08-17 12:18:34• hírek • Kocsis Zoltán

Két súlyos sérülés két balesetben egy órán belül

Két közlekedési baleset történt Szatmár megyében csütörtök késő este mindössze egy órán belül. Két személy is súlyosan megsérült.

Kronológiai szempontból az első és legsúlyosabb következménnyel járó baleset Túrterebesen történt 22.00 óra körül. A 24 éves, turci illetőségű Vasile B. a túlzott sebesség miatt nem tudta elkerülni az autója elé ugró kutyát, amelyet elütve elveszítette uralmát személygépkocsija fölött. Az autó megcsúszott az aszfalton és egy, az úttesten parkoló, fényvisszaverő háromszöggel és helyzetjelző fénnyel jelzett traktornak csapódott.

A baleset következtében a 24 éves sofőr valamint utasa, egy 24 éves, decebali illetőségű fiatal lány súlyos sérüléseket szenvedett.

A másik baleset egy órával később, immár Szatmárnémetiben, az I.C.Bratianu sugárúton történt. A 37 éves Grigore B. személygépkocsijával közlekedve nem adott elsőbbséget az úttesten a jelzett gyalogosátjárón szabályosan átkelni igyekvő 17 éves fiatalembernek. A turci illetőségű áldozat kisebb zúzódásokkal megúszta az esetet.

A rendőrség mindkét gépkocsivezetőt alkoholtesztnek vetette alá és tovább folytatja a vizsgálatokat, hogy felderítse a balesetek pontos körülményeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: