2016-10-10 15:00:09• hírek • Kocsis Zoltán

Két súlyos közlekedési baleset hétfő reggel Szatmárban

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két súlyos közlekedési baleset is történt hétfő reggel Szatmár megyében, melyben két nő súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Néhány órával korábban Szilágy megyében öt szatmári sérült meg egy frontális ütközést követően.

Szatmárnémetiben, a Hegyi (Lucian Blaga) úton 06.30-kor történt az első baleset, amikor a 65 éves férfi személygépkocsijával elgázolta a gyalogosátjárón szabályosan közlekedő 56 éves nőt. Az áldozat súlyos sérülésekkel került kórházba. A helyszíni vizsgálatok szerint az autós nem állt alkohol hatása alatt.

Két órával később Avasfelsőfalu közelében ütközött össze frontálisan két személygépkocsi, miután az egyiket vezető 52 éves nő átsodródott a szemközti forgalom sávjába. A balesetben a vétlen autós, egy 24 éves nő, súlyosan megsérült, míg a másik autós kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A hétvége legsúlyosabb, szatmáriakat is érintő balesete azonban még vasárnap délután Szilágy megyében történt, Oláhbaksa és Haraklány között történt, ahol egy Volkswagen szabálytalan előzés közben frontálisan összeütközött egy BMW-vel. A balesetben kilencen sérültek meg - köztük öt Szatmár megyei személy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: