2014-06-15 13:52:01• hírek • Kocsis Zoltán

Két súlyos gázolás Szatmárnémeti és Tasnád közelében

Képünk illusztáció
Képünk illusztáció

Két súlyos gázolással kezdődött a hétvége Szatmár megyében: mint a Dobrácsapátiban, mind pedig a Tasnád mellett történt balesetben súlyosan megsérült a szabálytalankodó kerékpáros illetve gyalogos.

Az első baleset még péntek délelőtt történt Tasnád és Tasnádbalázsháza között a DJ 191 jelzésű megyei úton. A rendőrséget a 47 éves P. Ioan értesítette, aki Dacia típusú személygépkocsijával elgázolta az úttesten szabálytalan helyen és elővigyázatlanul átkelni szándékozó G. Danielt. Az autós éppen az út szélén várakozó, utánfutóval felszerelt traktort próbált megelőzni, amikor a 44 éves tasnádszarvadi férfi előtte termett.

G. Danielt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszíni vizsgálatok alapján az autós nem fogyasztott alkoholt, ám ezt a vérvizsgálat alapján lehet majd minden kétséget kizáróan megállapítani. Addig is gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítanak eljárást ellene.

Néhány órával később hasonlóan súlyos következményekkel járó baleset történt Dobrácsapátban is. A 60 éves V. Árpád helyi lakos kerékpárjával balra akart fordulni, de nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő Ford típusú személygépkocsinak. Ennek vezetője, a 23 éves B. George már nem tudta elkerülni az ütközést.

A kerékpárost súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a helyszíni vizsgálatok szerint az autós ebben az esetben sem állt alkohol befolyása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: