2015-05-19 15:07:30• hírek • Kocsis Zoltán

Két súlyos és egy kisebb sérülés a hétfői közúti mérleg

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két súlyos és egy kevésbé súlyos sérülés - ez a hétfői Szatmár megyei közlekedési balesetek mérlege. Érdekes módon, a látszólag legsúlyosabb balesetben történt a legkevésbé súlyos sérülés.

Szamosborhíd település közelében ugyanis Petru M.-nek komoly szerencséje volt, amikor egy teherautó az autójának ütközött. Petru M. Volkswagen típusú személygépkocsijával balra akart fordulni, ám nem vette figyelembe a szemben lévő sávban szabályosan felé közeledő Mercedes típusú kamiont. A teherautó sofőrje, egy 28 éves máramarosi férfi pedig már nem tudta elkerülni az elébe forduló gépkocsit és beleszaladt. A baleset egyedüli sérültje Petru M., ám szerencsére ő is csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Kevésbé volt szerencsés viszont Florin P., aki még hétfő délelőtt közlekedett robogójával Kismajtény területén és egy szabálytalan sávváltás áldozata lett. Egy 61 éves nő ugyanis nem biztosította magát, amikor Renault-jával sávot akart váltani és elsodorta a robogóst, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Szintén súlyos sérüléseket szenvedett a 67 éves Gheorghe M., aki Tasnádon árokba borult egy lovasszekérrel. A rendőrség helyszíni vizsgálati szerint egyik balesetben sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: