2017-11-15 14:30:01• hírek • (x)

Két óra felhőtlen szórakozás az Anconai szerelmesekkel

December 9-én egy igazi olasz kisvárosba repíti el a szatmári közönséget a Veres1Színház társulata, mely az Anconai szerelmesek című zenés komédiát mutatja be a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadán. A csipetnyi erotikával és bőséges humorral fűszerezett darabot immár húsz éve játsszák a színházak töretlen népszerűséggel, és végre elérkezett Szatmárnémetibe is.


Vajda Katalin színdarabja helyszínéül egy olasz városkát választott, itt él volt és jelenlegi szeretőjével, valamint enyhén beszédhibás lányával az idősödő hősszerelmes, Don Tomao. Ide érkezik a nézők alkalmi turistacsoportja, hogy megismerje Giovannit, a környék legpocsékabb kávéját főző cukrászát, Agnesét a panziótulajdonost, Luciát a dadogós lányt, és a velünk egyidőben érkező Viktóriát, aki honfitársunkként azért utazott ilyen messzire, hogy megtalálja elvesztett szerelmét, és születendő gyermeke atyját. Bonyodalomnak már ennyi is épp elég lenne, de menetrend szerint érkeznek az újabb és újabb szereplők, egy szerelmi bánatát élő gyakorló alkoholista, egy vándormuzsikus, aki nem bírja a közönséget és egy szerzetesnek öltöző fiatal lány. És ha maguktól nem keverednének eléggé össze a szálak, Don Tomao gondoskodik arról, hogy az elmaradhatatlan happy end előtt még bőven legyen min kacagnunk.


A nagyszerű történethez kiváló szereposztás is dukál, a komédia során színpadra áll Buch Tibor, Petridisz Hrisztos, Miklós Kriszta, Fésűs Nelly, Dósa Mátyás, Sári Évi, Lőrincz Andrea, Steinkohl Erika, Balogh Gábor, Pál Tamás, Zorgel Enikő és Janik László. A díszletért és jelmezekért Varsányi Anna felelős, a zenéért Nyitrai László. A színdarab koreográfiáját Bakó Gábor állította össze, a kész mű pedig Szilágyi Annamária rendezését dicséri.


Ha december 9-én Te is szeretnél két órára egy aprócska olasz város turistája lenni és önfeledten szórakozni, akkor válts jegyet a darabra a színház jegypénztárában. Hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton pedig 10 és 13 óra között teheted ezt meg. A fentebb jelzett napon a zenés komédia 19 órától kezdődik majd. További információkért hívd a 0261 712106-os telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: