2014-01-17 17:08:12• hírek • Kocsis Zoltán

Két óra a föld körül Vujity Tvrtkóval

Magyarország egyik legismertebb tévés személyisége - nem a celeb fajtából -, nevét mégis sokan nem tudják kiejteni vagy megjegyezni. A pécsi születésű, ám horvát és székely felmenőkkel rendelkező újságíró a Spitzbergáktól Ruandáig és Észak-Koreától Csernobilig a világ számos pontján forgatott már. Vujity Tvrtko a jugoszláv háború hajnalán került kapcsolatba az újságírással, február 14-én pedig Szatmárnémetibe látogat.

Sok minden más mellett a világ legmulatságosabb diktatúráját, Csernobil titkait, Fekete- Afrika misztikumát vagy éppen Észak- Korea hétpecsétes titkait ismerhetjük meg, ha részt veszünk Vujity Tvrtko filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozóján. Az eseményre február 14.-én, péntek délután kerül sor a Filharmóniában.

A 18.00 órakor kezdődő eseményen bárki elbeszélgethet Tvrtkóval vagy éppen dedikáltathatja a szerző könyvét. A belépőjegyeket hétközben 12.00 és 18.00 órák között a Zamfirescu Kulturális Központ székhelyén lehet megvásárolni a Szakszervezetek művelődési házában. A belépők ára elővételben 15 lej (diákok, egyetemisták és nyugdíjasok számára 10), a helyszínen pedig 20 lej,

.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: