2010-11-01 12:49:39• hírek • Megyeri Róbert Tamás

Két öngyilkossági kísérlet

Hosszú hétvégéje volt a megyei kórház sürgősségi osztálya munkatársainak: összesen 374 személyt kellett ellátniuk, köztük 124 gyermeket.

Közúti balesetet 11-en szenvedtek. Három ember állapota azonnali kórházi ellátást igényelt. Mindhárman nők, egyikük, a 41 éves A. M. fejsérülését a sebészeten kezelik. A 20 éves F. A.-nak a lába tört, s úgy tűnik, annyira súlyosan, hogy elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás. Nem volt szerencsésebb a szintén 20 éves G. R. sem: súlyos állapotban fekszik az intenzív osztályon, mivel a balesetben betört a koponyája, továbbá borda- , csípő- és lábszárcsont-törést szenvedett.

Kilenc személy ellen különféle agressziót követtek el, másik 9 embert pedig erősen ittas állapotban találtak a sürgősségiek, közülük kettőre közterületen bukkantak rá. Kutyák haraptak meg 3 embert.

A hétvégén a sürgősségieket két öngyilkossági-kísérlet kapcsán is riasztották. Egy férfi az alkarját vágta fel, míg egy nő gyógyszer-túladagolással próbálkozott. Egyik esetben sem volt szükséges a kórházi ellátás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: