2011-09-26 14:27:41• hírek • Balog Anita

Két öngyilkos-jelölt és egy összevert férfi

Mozgalmas hétvége áll a sürgősségi kórház dolgozói mögött.

Nem sok idejük volt pihenni két eset között a hétvégén a Megyei Sürgősségi Kórház dolgozóinak: összesen 389 személyt láttak el, közülük 103 volt fiatalkorú. Hét személyt erősen ittas állapotban vittek be a sürgősségire, hat személy verekedésben szerezte sérüléseit, hatan rovarcsípés miatt kerültek kórházba, három személyt pedig kutya harapott meg.

A hétvége során két öngyilkossági kísérlet is történt: egy 34 éves nő 50-60 tablettát vett be, így akart véget vetni életének, egy 28 éves férfi pedig több vágást is ejtett a testén. Az orvosok mindkét személyt ismerték már, ugyanis mindketten komoly viselkedési zavarokkal küzdenek. A férfi - aki amúgy ittas állapotban volt - egyébként sebeinek ellátását követően saját felelősségére elhagyta a kórházat.

Szeptember 24-én 21.45 körül szállították be a Sürgősségi Kórházba azt a 74 éves krasznabélteki férfit, aki verekedésben szerzett komoly sérüléseket. A rendőrségi jelentés szerint a 64 éves Paul E. egy nézeteltérést követően verekedett össze a 74 éves Ioan K.-val - pontosabban kezdte el ütni egy fadarabbal. Az idős férfit a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, s mivel koponyatörést állapítottak meg, továbbküldték a Máramaros Megyei Kórházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: