2012-02-21 10:35:26• hírek • Póti Orsolya

Két napig farsangoltak a Máltaisok és a gyerekek

Két napos farsangi mulatsággal kedveskedett a Máltai Segélyszolgálat Szatmári Szervezete a Szent József Központot látogató gyermekeknek
Két napos farsangi mulatsággal kedveskedett a Máltai Segélyszolgálat Szatmári Szervezete a Szent József Központot látogató gyermekeknek

A hétvégén farsangi mulatságot rendezett a Máltai Segélyszolgálat Szatmári Szervezete a Szent József Központ látogatóinak. Szombaton mintegy hatvan, vasárnap pedig több mint nyolcvan gyerek vett részt az eseményen - tudtuk meg Muresan Gabrieltől, a szervezet egyik önkéntesétől.

Két napos farsangi mulatsággal kedveskedett a Máltai Segélyszolgálat Szatmári Szervezete a Szent József Központot látogató gyermekeknek. A szervezők a szombati nap folyamán közel hatvan gyermeket fogadtak, míg vasárnap több mint nyolcvanan szórakozhattak együtt.

A mulatság keretében izgalmas vetélkedőkre -táncversenyre, kvízre - is sor került, majd a résztvevők meleg ételben részesültek. A tradicionális farsangi fánk csak fokozta a gyerekek hangulatát, majd a foglalkozás után kenyeret és margarint osztottak ki azok között, akik igazolással bizonyították, hogy iskolába járnak.

A szervezet ezúton is megköszöni a támogatást mindazoknak, akik élelmiszerrel, ruhaneművel és egyéb adományokkal járulnak hozzá a rászoruló gyermekek életkörülményeinek jobbá tételéhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: