2013-05-15 09:52:44• hírek • Blikk.hu

Két napig bulizott 50. szülinapján R. Kárpáti

Kétnapos bulit csapott 50. születésnapja alkalmából R. Kárpáti Péter. A Barátok közt egykori Berényi Andrása az összes hozzá közel állót meghívta kedvenc éttermébe, ahol egész hétvégén együtt ünnepeltek.

– Nem mindennap tölti be az ötvenet az ember, ezért úgy gondoltam, szeretném ezt azokkal tölteni, akik az elmúlt évtizedek során meghatározó személyei voltak az életemnek. Úgyhogy meghívtam az összes civil barátomat és azokat is, akikkel a közös munkának köszönhetően kerültünk közelebbi viszonyba. Nagyon örültem, hogy viszonylag sokan el is tudtak jönni – mondta a Blikknek R. Kárpáti Péter, aki séfnek Domokos Lacit, a Barátok közt Berényi Attiláját kérte fel.

– Mindketten imádunk főzni, hatalmas sikere volt Laci menüjének. Készített csülkös pacalt és kapros zúzapörköltet szombatra, és gondolván a másnapra, egy kis savanyú levest is csinált – mesélte lelkendezve Péter, aki ugyan mindenkit megkért arra, hogy mellőzzék az ajándékokat, de persze ezt nem igazán sikerült betartania senkinek.

– Hihetetlenül meghatódtam, amikor Verebes István felolvasta a nekem írt versét. Benkő László pedig aznap este csak nekem játszotta a Petróleum lámpát, ami az egyik örök kedvencem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: