2016-05-07 16:33:55• hírek • Kocsis Zoltán

Két napig Kolozsvár az ország autós fővárosa

Pénteken nyitotta meg kapuit Kolozsváron az ország legjelentősebb autó- és háttéripari kiállítása, a Mobility Show. Az idén 20 éves Autonet Group partnertalálkozója és termékexpója minden eddiginél különlegesebbre sikeredett.

Az utramodern Kolozsvár Aréna az ország három ELIT minősítésű stadionja közül az egyik. A máskor focimeccseknek és bombasztikus koncerteknek otthon adó stadion ezúttal ideális helyszíne volt az ország egyik legnagyobb szakmai találkozójának. A Mobility Show-n ugyanis száznál is több kiállító mutatta be termékeit: a legfontosabb alkatrész-, kiegészítő- és szerviz-felszereléseket gyártó cégek mind jelen voltak. És természetesen nem maradhatnak el az Autonet Group cégcsoport tagjai sem, akik szintén a lehető legmagasabb minőséget jelentik. Ideális alkalom ez arra, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a legmodernebb technológiákkal, informálódjanak a legfrissebb fejleményekről, kapcsolatba lépjenek a legjelentősebb forgalmazókkal.

Nem csak az autó- és háttéripari termékek arattak nagy sikert, de az egész család szórakozásáról gondoskodó „relaxációs sarkok" is: a hölgyek érdeklődését a sminkmesterek és divattervezők vonták magukra, a legkisebbeket arcfestés és vicces fotók várták, a férfiak pedig ízletes borokat és finom szivarokat kóstolgathattak.

Mert a szülinap mégiscsak szülinap, a szakmai szemle után nem maradt el a szórakozás sem. Erről olyan sokra becsült művészek gondoskodtak, mint Delia, Horia Brenciu, Smiley, Corina, az Iris és az Incognito. Az est záróeseményeként az ez alkalomra tervezett lézershow garantáltan elbűvöli majd a vendégeket.

A különleges szülinapi Autonet Mobility Show a külön az erre alkalomra tervezett lézershow zárja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: