2013-06-18 09:54:17• hírek • Blikk.hu

Két műtéttel mentették meg Sas József életét

A Blikk információi szerint a humoristát májusban szívkatéterezték, nemrég pedig ismét kórházban találta magát, ugyanis kiderült: a nyaki verőere 90 százalékban elzáródott.

Sast hosszú órákon keresztül operálták, a műtét pedig sikeres volt. Úgy tudjuk, az orvosok ágynyugalomra intették, ő azonban ahelyett, hogy teljesen kikapcsolódna, fejben már azon gondolkodik, ősszel milyen kabarét vigyen színpadra. A humorista nem cáfolta információnkat.

- Köszönöm az érdeklődést, már jól vagyok! - kezdte Sas József. - Egy hónappal ezelőtt két nagy turném volt, amit 74 évesen lehet, hogy nem kellene erőltetni. Miután vége lett, erős szorítást éreztem a mellkasomon. A háziorvosom elküldött kórházba, mert volt egy gyanúja, amely be is igazolódott. Reggel bementem, délután már műtöttek. Szívzavaraim voltak, ezért szívkatéterezésen estem át. Pár héttel később saját ötlettől vezérelve elmentem egy kivizsgálásra, akkor pedig kiderült, hogy a bal oldali nyaki verőerem szinte teljesen eldugult.

Örökre hálás leszek dr. Szeberin Zoltán osztályvezető adjunktusnak, mert világszínvonalon végzik a munkájukat, igazi zsenik azok az emberek, akik a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán dolgoznak! - mondta el kérdésünkre Sas József, akinek kabaré iránti fanatizmusa most is megmutatkozott.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: