2015-12-05 17:22:08• hírek • Kocsis Zoltán

Két megnyert szett után kapott ki a VSK

Akárcsak az odavágók körét, a visszavágókat is vereséggel kezdte a Szatmárnémeti Városi Sportklub női röplabdacsapata. A lányok nagy csatában maradtak alul a Marosvásárhelyi CSU Medicina CNUE ellen hazai pályán úgy, hogy az első két szettet megnyerték.

Már az első szett jelezte, kiélezett, nagy csata vár a csapatokra. A két együttes fej-fej mellett haladt és a VSK csak 29-27 arányban tudta megnyerni az első játékrészt. A második szett valamivel egyértelműbb volt, ezt szintén a hazaiak nyerték 25-17-re.

Ezzel azonban a jelek szerint minden erejüket ki is adták magukból a szatmáriak, mivel a folytatásban már a Marosvásárhely kerekedett felül. A vendégek előbb 25-20-ra megnyerték a harmadik szettet, majd 25-22-re a negyediket is, amivel ki is egyenlítettek. A közép-erdélyiek a végjátékot is jobban bírták, 15-9-re megnyerték az ötödik szettet is, ezzel pedig 3-2-re javukra fordították a végeredményt.

Ez volt a bajnokság nyolcadik, egyben a visszavágók első fordulója. Az első játéknapon, még október közepén a VSK Marosvásárhelyen is kikapott a CSU Medicina CNUE ellen 3-1-re - érdekesség, hogy az első szettet akkor is a szatmáriak nyerték.

A VSK négy győzelemmel és két vereséggel zárta az bajnokság első részét a második osztály nyugati csoportjában, a következő fordulóban, december 12-én pedig Nagyváradon léphet pályára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: