2013-01-31 16:50:25• hírek • Szatmar.ro

Két meccsért utazik délre a VSK

Mozgalmas hétvégére számíthatnak a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapatának tagjai: Orosz Andreáék szombaton a Bukaresti Sportul, hétfőn pedig már a Craiova otthonában lépnek pályára az élvonalbeli bajnokság keretein belül.

Dan Fleseriu szavaival élve kellemetlen, nehéz ellenfél számíthatnak a szatmáriak a szombaton 17.00 órakor kezdődő meccsen. A Sportul az ősszel Szatmárnémetiben is drágán adta a bőrét, a VSK egy gólgazdag meccsen 107-90 arányban tudott csak nyerni.

Igaz, a bukarestiek azóta valamelyest gyengültek, mivel Florentina Ardeleanu a VSK-hoz szerződött, rajta kívül elhagyta a csapatot az amerikai Hoskins és a szerb Beljanszki is.

A Craiova elleni meccsre elvileg február 9-én került volna sor, ám újabb hosszú kiruccanást elkerülendő a két klub megegyezett abban, hogy hétfőn rendezzék meg az összecsapást.

Az eredeti program szerint a VSK-nak január 6-án, szerdán a Targovistével kellett volna játszania, ám a címvédő akkor az Euroligában játszik. Méghozzá a továbbjutásért, hiszen amennyiben le tudnák győzni a csoportelső kassai Good Angels gárdáját, akkor meglenne a kvalifikációra feljogosító 5. hely.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: