2014-01-06 11:25:01• hírek • Kocsis Zoltán

Egyelőre nincs változás a VSK keretében

Egyelőre nincs változás a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának keretében, így Éles Péter ugyanazzal a 13 lánnyal kezdhette meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az együttesre a hét végén már tétmérkőzés vár - rögtön kettő -, egy héttel később pedig folytatódik a bajnokság is.

A lányok szombat este találkoztak ismét a téli szünetet követően, csütörtökön és pénteken pedig már a Román Kupa negyeddöntőjében lépnek pályára. Anyagi megfontolsából mindkét meccset Alexandrián rendezik.

„Nem mi vagyunk favoritok, de ennek ellenére nekünk is megvan az esélyünk, és küzdeni fogunk a továbbjutásért" - jelentette ki Éles Péter vezetőedző. „A vakációban mindenki megpróbálta a legjobban kipihenni magát, mivel egy igen zsúfolt és dolgos három hónap következik számunkra, és reméljük a végén sikerül elérnünk a célunkat " tette hozzá a mester.

Az együttes célja pedig a rájátszásba való bekerülés, ami a bajnokság első nyolc helyét jelenti. Jelenleg úgy tűnik, ez nem okozhat gondot, hisz a csapat a hatodik helyen áll a bajnokságban. Éles szerint pedig ez a reális helye is, ettől a kerettől jobb helyezést nem nagyon lehet elvárni. Felmerül a kérdés, a vezetők tervezik-e esetleg a keret megerősítését? „Úgy határoztunk, hogy az anyagi lehetőségeinkhez mérten még szeretnénk igazolni egy kosarast, de csak akkor, ha olyat találunk, aki valóban erősítést jelent, nem pedig csak a létszámot növeli. Kerestük, keressük, és még keresni is fogjuk a lehetséges játékost, és a bajnoki idény folytatásáig lehetséges a szerződtetése is", mondta sejtelmesen Éles.

A bajnoki rajt a VSK számára január 18-án, szombaton lesz, amikor a Nagyváradot látja vendégül.

A Román Kupa negyeddöntőinek párosítása:
1. mérkőzések:
Gyulafehérvár-Arad (január 7., DigiSport, 17.45)
Brassó-Târgovişte (január 8.)
Alexandria-Szatmárnémeti (január 9.)
Sepsiszentgyörgy-Temesvár (január 12.)
2. mérkőzések:
Alexandria-Szatmárnémeti (január 10.)
Arad-Gyulafehérvár (január 11., DigiSport, 21.00)
Târgovişte-Brassó (január 12.)
Temesvár-Sepsiszentgyörgy (január 13.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: