2014-01-08 17:12:54• hírek • Szatmár.ro

Két kupameccset játszik Alexandrián a VSK

Szerda délelőtt indultak útnak Alexandria felé a női kosárlabdacsapat tagjai.

Két mérkőzést játszik a következő napokban a VSK női kosárlabdacsapata a Román Kupában. Éles Péter tíz játékossal indult el Alexandria felé, ahol csütörtökön 18 órai kezdettel, pénteken pedig 12 órától csapnak össze a helyi csapattal.

„Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de mindent megteszünk a Final Fourba kerülésért" - mondja a vezetőedző. A két csapat legutóbb a bajnokságban csapott össze szintén Alexandrián, akkor a házigazdák egy szoros meccsen 64:56-ra nyertek.

A Román Kupa negyeddöntőjében kedden már játszottak: ekkor Gyulafehérvár hazai pályán nyert az Arad ellen mindössze öt ponttal, így a visszavágó nagyon izgalmasnak ígérkezik.

A Román Kupa további programja: Alexandria – Szatmárnémeti (január 9. és január 10., mindkét meccset Alexandrián rendezik), Targoviste – Brassó (január 11. és január 12., mindkét meccset Targovistén rendezik), Sepsiszentgyörgy – Temesvár (január 12., és január 13., mindkét meccset Sepsiszentgyörgyön rendezik). Arad–Gyulafehérvár (január 11., DigiSport, 21.00).

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: