2011-11-07 15:52:21• hírek • Szatmar.ro

Két kosárezüst a Kölcseysek számára

Az elmúlt hétvégén került sor a hagyományos Kölcsey Kupa kosárlabdatornára, amelyet tizennegyedik alkalommal rendeztek meg. A lányok ugyanakkor a Both Katalin emlékversenyen mérhették össze tudásukat.

Mindkét bajnokságnak az Avram Iancu iskola adott otthont és mindkét pontvadászaton ezüstérmet szereztek a Kölcsey Ferenc diákja. A fiúknál a Iulian Sin által vezetett Ion Creanga Általános Iskola együttese bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Filip Zoltán edzette Kölcsey Ferenc csapatát. A harmadik helyen a Pusztadaróci Általános Iskola csapata végzett Filip Márta vezetésével, míg a Grigore Moisil iskola lecsúszott a dobogóról, Nastor Cecilia tanítványai értelemszerűen negyedikek lettek.

A szatmárnémeti kosárlabda megalapítójának, Both Katalinnak a nevét viselő női tornán az Avram Iancu Általános Iskola csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Szegedy Ilona edzette Kölcseyt valamint a Filip Márta által felkészített Pusztadarócot.

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapatának játékosa, Varga Előd bekerült a torna legjobb csapatába is Covaci Vlad (Ion Creanga), Osan Casian (Grigore Moisil), Balázs David (Pusztadaróc) és Kádár Adrian (Ion Creangă) oldalán. A lányoknál ezzel szemben különdíjakat osztottak. A legtechnikásabbnak a kölcseys Sipos Ivette bizonyult, a pontkirály Szilágyi E. (Avram Iancu) míg a szépségkirálynő a pusztadaróci Kovács Bettina lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: