2017-11-01 11:50:18• hírek • Bede Emőke

Két körözött férfi kezén is kattant a bilincs

A keddi nap folyamán a rendőrök két férfit is elfogtak, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Október 31-én a rendőrök egy 64 éves szatmári férfit vettek őrizetbe, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben. A Szatmárnémeti Törvényszék vesztegetés miatt ítélte a férfit 3 év letöltendő börtönbüntetésre, azonban a férfi nem kezdte meg ennek letöltését. A rend emberei az elfogott személyt a fegyintézetbe kísérték, ahol megkezdőtött a rabosítása.

Egyes sajtóértesülések szerint Viorel Pintea került rendőrkézre. A Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) egykori igazgatójáról van szó, akit a tavaly értek tetten, miközben kenőpénzt fogadott el 3000 euró összegben. 

A szatmári férfihoz hasonlóan járt az a nagykárolyi fiatalember is, aki ellen ugyancsak elfogatóparancs volt érvényben. A 27 éves nagykárolyi férfit verekedés és más erőszakos cselekedetek miatt ítélték el fél évre, viszont szatmári sorstársához hasonlóan ő sem vonult börtönbe. Hamarosan ő is megkezdi büntetése letöltését.

A megye rendőrei a keddi nap során 80 büntetést osztottak ki, ezek összértéke megközelíti a 17800 lejt, valamint két vezetői engedélyt is felfüggesztettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: