2012-05-02 12:40:54• hírek • Kocsis Zoltán

Két kiskorú áldozata is volt a hosszú hétvégének a közutakon

Összesen négy közlekedési baleset történt az elmúlt hétvégén Szatmár megyében és szomorú módon két esetben egy-egy kiskorú volt az áldozat. A harmadik esetben egy szerencsés kimenetelű frontális ütközés történt, míg batizon egy felnőtt nőt gázoltak el.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset vasárnap délután 14.30 körül történt Barlafaluban. A 193-as jelzésű megyei úton a 44 éves K Dániel személygépkocsijával elütötte R.B.-t, akit súlyos sérülésekkel a Szatmár Megyei Kórházba szállítottak. A baleset okozója a 11 esztendős áldozat volt, aki szabálytalan helyen, elővigyázatlanul próbált meg átjutni az úttest túloldalára.

Szintén egy felügyelet nélkül maradt kiskorú, egy 5 éves leány okozott balesetet vasárnap este Kőszegremetén. A kisgyerek szabálytalan helyen, elővigyázatlanul igyekezett átjutni az úttesten, és a motorkerékpárral közlekedő Benjámin I. már nem tudta elkerülni az ütközést - majd a fiatalember gyorsan továbbhajtott. Mint később kiderült, menekülésére komoly okai voltak: jogosítvány nélkül, a megengedett sebességhatárt átlépve egy bejegyzetlen motorkerékpárral közlekedett.

Kronológiailag az utolsó baleset kedd este 20.00 óra körül Batizon történt. A 31 éves M. Csilla, a gyerekekhez hasonlóan, szabálytalan helyen próbált átjutni az úttest másik oldalára, személygépkocsijával közlekedő 31 éves szatmárnémeti Ioan T. pedig nem tudta elkerülni a balesetet. A gyergyószentmiklósi nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A negyedik eset vasárnap hajnalban történt Avaspatakon. Vasile A. elveszítette uralmát személygépkocsija fölött, átsodródott a másik sávra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő gépkocsival. A 38 éves szatmárnémeti gépkocsivezető kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: