2012-05-25 13:47:27• hírek • (x)

Két keréken szép az élet!

Pár napja nyílt meg a megye legprofibb bringásboltja a Szatmárnémeti Petőfi Sándor utcában.

Sokan érzik úgy, hogy a számítógép előtt töltött órák-napok teljesen lemerítik, ráadásul a legtöbben a lakástól a munkahelyig is autóval járnak, ezért a mozgásszegény életmód még depressziósabbá teszi őket. Ilyenkor nincs mese! Váltani kell! Négy kerékről kettőre, és máris szebb az élet. A kerékpározás egészséges és gyors közlekedési lehetőség, erre egyre többen jönnek rá mifelénk is.

Május 22-én pedig megnyílt a megye legprofibb kerékpáros szaküzlete, a Bike Xpert Work Szatmárnémetiben a Petőfi Sándor utcában, így nincs kibúvó: hatalmas választékból lehet válogatni a boltban, amely minden kétséget kizáróan a környéken a legnagyobb árukészlettel rendelkezik - nem csak kerékpárokból, de alkatrészekből és akár szobabiciklikből is.

A bolt tágas, de szükség is van erre, hiszen rengeteg bringából válogathat az, aki betér ide - még a falakon is kerékpárok vannak! A kínálat a BMX bicajokkal kezdődik, klasszikus, városi és gyerekbiciklikkel folytatódik és mountain bikeokkal ér véget - ami a kétkerekeseket illeti. A biciklik között megtaláljuk a legjobb márkákat: Focus, Univega, GT, Eastern és DHS bringákat. A DHS márka pedig egyéb termékekkel is képviselteti magát: szobakerékpárok, babakocsik és sporteszközök is megvásárolhatók a boltban. A görkorizás szerelmeseinek is érdemes ide betérniük, hiszen ők is megtalálják itt a kedvükre való termékeket.

szatmárnémeti legprofibb bicajos boltja pár napja nyílt meg

Itt minden igényt ki tudnak elégíteni, ha valaki új bicajt szeretne venni, a kész biciklik mellett pedig annyi alkatrész és kiegészítő áll rendelkezésre, hogy aki akarja, maga is összerakhatja a biciklijét, itt ugyanis minden szükséges alkatrészt megtalál ehhez. A kiegészítők és alkatrészek között olyan elismert márkanevekkel találkozunk, mint a BBB, Simpla, Shimano, DDK, Polisport, O'neal, Rock Shox, Eastern vagy az Eclat. A gumikban is nagy a választék és olyan gyártóktól vásárolhatunk mint a Ruben vagy a Maxxis. S ha valaki nem találta meg a boltban azt a bringát, amire szüksége lenne, akár meg is rendelheti azt, amire leginkább vágyik - akár a legprofibb, tízezer lejes kerékpárt is.

A boltban emellett szervizelik is a bicikliket, a nagy raktárkészletnek köszönhetően pedig rövid idő alatt tudnak alkatrészeket cserélni vagy javításokat elvégezni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: