2015-09-30 17:31:30• hírek • Szatmár.ro

Két jegynek már találtunk gazdát, újabb kettőjét keressük

Újabb két jegyet sorsolunk ki a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter közös fellépésére.

Október 7-én, szerdán 19 órakor a Dinu Lipatti Filharmóniában lép fel a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter. Új humorestjük címe: „Egyemazúzádat!"

„A tavaly még nem voltunk biztosak benne, hogy van igény Erdély nagyobb városaiban az egy évvel korábbi turnénk után egy újabbra, de azt mondtuk „Csakazértis" elmegyünk, körbejárunk, és kiderült, hogy igen. Idén már sokkal magabiztosabban indulunk útnak, kivéve Pétert, aki úgy fog vezetni, hogy nemrég kapta vissza a jogosítványát, és nem a talált tárgyak osztályáról, hanem a rendőrségtől." - mondta Tóth Szabolcs.

„Legújabb közös humorestünk a világ dolgairól szól, az emberi lét mindennapi voltáról és kisebb-nagyobb egyéb izéiről. Olyan címet kerestünk, ami mindezt reflektálja. Sajnos nem találtunk. Ezért lett a címe "Egyemazúzádat!" - tájékoztatott Felméri Péter.

A humorestre két jegyet nyert a szervezők és a Szatmár.ro nemrég meghirdetett nyereményjátékán Demian Ervin és Magyar Kinga.

Most viszont újabb játék indul, amelyen újabb két egyszemélyes belépő talál gazdára. A mostani kérdésünk: Kik a Szomszédnéni Produkciós iroda tagjai? A helyes válaszokat október 6-án délig várjuk a jatek@szatmar.ro email címre. A levélben a helyes válasz mellett mindenképp legyen ott a telefonszámod is, a nyerteseket ugyanis telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: