2019-08-02 06:50:54• hírek • Nagy Tímea

Két időjós oldal előrejelzése Szatmár megyére a hétvégét illetően

Zuhéval érkezik este a hidegfront – adja hírül az időkép.hu meteorológiai oldal Szatmárnémetit és környékét illetően.

Pénteken még kellemes, 28 fokos melegre, felhőkkel tarkított napsütésre számíthatunk a magyarországi weboldal szerint. Az időjárás estig folyamatosan romlik. A délutáni párás levegőt eső frissíti fel 21 óra körül.

 

Éjszaka esni fog, legalábbis az időkép.hu ezt mutatja. Szombat reggel láthatunk egy kis napsütést, de csapadékosra fordul a hétvége. A nappali maximum hőmérséklet 26 Celsius fok körül lesz.

 

Vasárnap ismét felhők zavarhatják a napsütést. Míg nappal ismét 26 fokig kúszik a hőmérő higanyszála, éjszakára 14 fokig ereszkedik. Hétfőtől lassú felmelegedésre számíthatunk, a jövő hét második felére ismét égi áldást jelez az időkép.hu.

 

Ehhez képest a romániai meteo.ro péntekre még nem jelezte,

hogy esernyőkre is szükség lenne, szombatra azonban itt is borús, csapadékos hangulatot mondanak. Özönvízre nem kell számítanunk, azonban a „weekend” első napján egész nap lóg az eső lába.

 

Szombatról vasárnapra virradólag esni fog – a meteo.ro szerint. Délutánra elúsznak a szürke felhők, de a zavartalan napsütés még várat magára. Csillagos romantikával ne számoljanak hétfő hajnalban.

 

A következő hétre a meteo.ro 23 Celsius fok körüli nappali hőmérsékletet jelez, többségében felhős idővel.

 

Túl nagy eltérések nem mutatkoznak a két meteorológiai weboldal híreit illetően, mégis érdemes elgondolkozni, hogy ugyanazon a helyen hogyan lehet különböző az időjárási előrejelzés?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: