2015-09-25 17:05:16• hírek • Kocsis Zoltán

Két hölgynek hozott szerencsét a két hölgy

Hatvankettedik évadjára készül a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata, javában zajlik a bérletek árusítása is. A Szatmár.ro nyereményjátékának köszönhetően viszont két hűséges olvasónk is idénybérletet nyert.

A két héttel ezelőtt meghirdetett nyereményjátékon részt vevő olvasóinknak nem kellett mást tenniük, mint válaszolniuk egy kérdésünkre, a helyes választ pedig elküldeniük a szerkesztőségünk email címére. Akkor azt kértük, olvasóink nevezzék meg azt a két színművészt, akik az előző idény végén elnyerték a színház két szakmai díját.

A rendszeres színházlátogatóknak nem okozhatott komoly gondot a helyes válasz és ezt a rengeteg helyes megfejtés igazolta is. Kovács Nikolett nyerte meg a nyár elején az Ács Alajos-díjat, Sándor Anna pedig a Harag György-díjat. Ők pedig Váradi Enikőnek és Megyesi Enikőnek hoztak szerencsét: a két Enikő egy-egy egyszemélyes évadbérletet nyert. A bérletet a színház Horea utcai jegyirodájában vehetik át.

A két Enikőnek köszönjük, hogy velünk játszottak és tartalmas kikapcsolódást kívánunk nekik a színház következő idényében, míg a többi olvasónkat arra buzdítjuk, továbbra is játsszanak velünk, legközelebb biztos nagyobb szerencséjük lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: