2014-12-24 11:39:39• hírek • Kocsis Zoltán

Két hölgy nyerte a belépőt a pénteki Beatles emlékkoncertre

Óriási érdeklődés előzi meg a szatmári művészekből álló tribute zenekar, a Beatles-banda péntek esti fellépését: az eredeti egy koncert helyett már kettőt tartanak a fiúk, ám így is elfogyott valamennyi belépő. A Szatmár.ro hűséges és szerencsés olvasói közül azonban ketten biztosan ott lehetnek az eseményen. És párjaikat is magukkal vihetik.

Szokásos nyereményjátékunkon azt kértük olvasóinktól, írják meg a legendás Beatles zenekar tagjainak nevét. Az internetes lexikonok, enciklopédiák és egyéb segédeszközök korában ez nem okozhatott komoly problémát, ám a Beatles-rajongók, sőt, a rockzene ismerői, szeretői és tisztelői számára szinte kötelező feladat a felsorolás: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr.

A helyesen válaszolók között szerdán kisorsoltuk azt a két nevet, akik párjaikkal együtt ingyen élvezhetik a Péter Attila Zsoltból, Rappert-Vencz Gáborból, Nagy Csongorból és Cserey Csabából  álló tribute zenekar péntek 19.00 órakor kezdődő előadását. A szerencse ezúttal Vas Mártánal és Fenyák Gyöngyinek kedvezett. Ők a helyszínen, a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt vehetik át a belépőiket.

A két koncerttel kapcsolatban el kell mondanunk, hogy már mindkettőre elfogyott az összes jegy. A szervezők tesznek majd be néhány pótszéket, így a vállalkozó kedvű rajongók még tehetnek egy próbát a helyszínen.

Nyerteseinknek gratulálunk és jó szórakozást kívánunk, akiknek pedig ezúttal nem kedvezett a szerencse, őket arra biztatjuk, ne adják fel: a következő játékunkon lehet, hogy őket hívhatjuk majd fel telefonon a jó hírrel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: