2013-11-04 21:14:18• hírek • Kocsis Zoltán

Két hölgy és egy úr nyert belépőt a Muzsika TV bulijára

Szatmárnémeti legjobban várt mulatós buliját rendezi a Muzsika TV november 22-én, pénteken. Bizonyíték erre, hogy a belépőket napok alatt elkapkodták a Bertici Fivérek képviselte színvonalas mulatós zene kedvelői. Ígéretünkhöz híven azonban három szerencsés nyertesünket illetve párjaikat ingyen bejuttatjuk a bulira.

A mulatós szilveszteri műsor tévéfelvételei 19.00 órakor kezdődnek majd, az eseménynek a Károlyi úton találhat Dana hotel rendezvénysátra ad otthont. Az előzetes tervek szerint a buli nem kevesebb, mint hét órát tart. Olyan sztárok lépnek fel, mint Koós János, Zalatnay Cini, Sihell Ferry, Csocsesz, a Bertici Fivérek, Gáspár Győző, Henna, a Desperado zenekar, Radics Márk, Ács Bálint, Brunner Márta, Rácz Olivér és a Royal Team. A felvételekből készült műsort aztán a Muzsika TV szilveszterkor levetíti.

A fergetegesnek ígérkező bulira napok alatt minden jegy elkelt, ám a Szatmár.ro három kedves olvasóját és annak párját ingyen bejuttatja. Mindehhez nem kellett mást tenniük, mint velünk játszatniuk és megírniuk, hogy mely három sztár fellépését várják a legjobban.

És hogy kik a nyertesek? Nos, a szerencse ezúttal Bauer Bernadettnek, Kopeczky Annabellának és Báthory Norbertnek kedvezett. Őket telefonon értesítjük és arra kérjük, a belépőket csütörtökön vegyék át szerkesztőségünkben.

Nyerteseinknek gratulálunk, köszönjük, hogy nálunk játszottak és jó szórakozást kívánunk nekik. A többieknek is köszönjük, hogy nálunk játszottak és kérjük, tegyék máskor is, előbb-utóbb ők is nyertesek lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: