2015-02-03 13:33:35• hírek • Kocsis Zoltán

Két hajléktalant kellett kimenteni a sűrű füstből

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Két hajléktalant kellett kimentenie a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége szakembereinek hétfő este a füstölgő Decebal-hídból. A két férfi elutasította a kórházi ellátást.

A hatóságokat február másodikán este 21.31-kor értesítették arról, hogy füstölög a Decebal-híd tartópillérének egyik kamrája. Egy vízzel és habbal oltó autó és egy SMURD rohammentő érkezett a helyszínre, a szakemberek pedig elkezdték az oltást.

A kamrában két férfit, két hajléktalan találtak. Mindketten enyhe füstmérgezést kaptak. A rohammentősök a helyszínen ellátták őket, de szerették volna további vizsgálatokra a megyei kórházba vinni a két férfit. Ám ezt ők visszautasították.

A meglehetősen furcsának tűnő eset távolról sem egyedi. Közel másfél évvel ezelőtt a Szatmár.ro is beszámolt egy szinte minden részletében megegyező esetről. Akkor a tűzoltók elmondták, a híd pillérében lévő kamra a hajléktalanok egyik kedvenc tanyája. A sötétbe négy bejárat is vezet. Ezeket többször is megpróbálták már vasrácsokkal elzárni - ám azokat rendre ellopták...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: