2010-08-13 16:43:30• hírek • Szatmar.ro

Két győzelem, egy vereség Aradon

A VSK egy felkészülési tornán vett részt a Maros parti városban.

Két győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata az Aradon megrendezett barátságos kupán, így, kevesebb, mint egy hónappal a Nemzeti Liga kezdete előtt, pozitívan értékelhető a felkészülési időszak első tornája.

A szatmáriak a második vonalban szereplő hazaikkal kezdtek, akik nem okoztak igazán komoly gondot, a VSK 48-31 arányban meg is nyerte a találkozót. Jól kezdett Palkó János és Nicolae Istrate legénysége a Brassó ellen is, hisz a szünetben még vezettek a barcaságiak ellen, de a Dinamo a második félidőben fordítani és végül nyerni is tudott 33-28 arányban. A kupa zárómeccsén aztán az élvonalba most feljutó Bukaresti CSM volt az ellenfél, amely meg is fizette a tanulópénzt, hisz a szatmáriak 37-31 arányban nyertek.

A tornán nem vehetett részt a szatmári csapat első számú kapusa, Teremi Mihály, mivel az elutazás előtt gyomorfájdalmakra panaszkodott, így helyette Panazan és a junior Pogyina védett. Kimaradt az utazó keretből továbbá Ardelean és Osváth is, akárcsak a junior korú Jurj és Varga.

A VSK a torna után nem utazott haza Szatmárnémetibe, hanem a magyarországi Orosháza felé vette az útját, ahol a hétvégén egy újabb torna keretein belül a Ferencváros, a Csurgó és a Pécs vár rá.

Az aradi torna eredményei:
Szatmárnémeti VSK-Aradi HC 48-31 (20-18)
gólszerzők: Timofte 9, Savlovschi 8, Oláh 6, Szavics 5, Sztankov 4, Bejenariu 4, Váradi 3, Pop 3, Surducan 2, Munea 2, Vizsbovszkij 1, Mateş 1
Játszott még: Mateiaş, Panazan, Pogyină (kapusok).

Brassói Dinamo-Szatmárnémeti VSK 33-28 (14-17)
gólszerzők: Timofte 9, Szavics 6, Savlovschi 5, Munea 3, Surducan 2, Mateiaş 1, Váradi 1, Oláh 1.

Szatmárnémeti VSK-Bukaresti CSM 37-31 (16-14)
gólszerzők: Timofte 10, Surducan 6, Oláh 4, Szavics 4, Mateias 3, Savlovschi 3, Vizsbovszkij 2, Munea 2, Váradi 2, Sztankov 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: