2018-01-04 13:24:59• hírek • Bede Emőke

Két gyalogosgázolás egy nap alatt

Óvatlan autósok és elővigyázatlan gyalogosok találkozásából semmi jó nem származhat – ezt igazolta a szerdai nap is, mely során két helyszínen is baleset történt.

Az első esetre a szatmári Nagy Lajos (C. A. Rosetti) utcán került sor, ahol egy fiatal nő egy 77 éves férfit gázolt el. A helyszínre kiérkező rendőrök szerint az idős férfi nem az arra kijelölt helyen szeretett volna átmenni az utcán és körül sem nézett, mielőtt lelépett volna az úttestre.
 

A második gázolás a Barcsai (Octavian Goga) utcán történt. Itt két gyalogost is elsodort az autó, melyet ugyancsak egy fiatal nő vezetett. Ebben az esetben viszont nem az áldozatok voltak figyelmetlenek, hanem a vezető mulasztotta el megadni számukra az elsőbbséget. A 63 éves férfi és a 43 éves nő a közlekedési szabályoknak megfelelően a zebrán szeretett volna átkelni, mikor elütötte őket az autó.
 

Mindhárom elgázolt gyalogost orvosi ellátásban kellett részesíteni. A rendőrök természetewsen elvégezték a sofőrök alkoholszondás vizsgálatát is, mely mind a két esetben negatív lett. A hatóság emberei gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: