2012-04-22 18:00:59• hírek • Szatmár.ro

Két góllal nyert az Olimpia

A Corona nyert pénteken, így a szatmáriaknak kötelező volt a győzelem. Csík Tibi fiai két gól szereztek.

A Kolozsvári CFR második együttese volt a hazai pályán játszó Olimpia ellenfele szombat délután. A Csík Tibor, Paul Levente és Lulu Dragomir által edzett szatmári alakulatnak sikerült megszerezniük a három pontot, igaz, ez nem volt egyszerű.  Az Összecsapás elején a kolozsváriak akár a vezetést is megszerezhették volna, de egy szatmári védőnek a gólvonalról sikerült mentenie. Ezzel vége is volt a vendégek támadásának, az Olimpia szokásához híven folyamatosan támadta az ellenfél kapuját, fél óra elteltével pedig meg is szerezték a vezetést Feier révén. A második félidőben is folytatódott a támadássorozat, Botos és Zsiga is veszélyeztetett, majd végül Marinas biztosította be a szatmáriak győzelmét.

„Hát nem volt egy könnyű meccs, megizzadtunk a győzelemért, de nagyjából erre is számítottunk. A CFR II-nél komoly munka folyik, az edzésterv hasonló mint az első csapatnál, és itt olyan játékosok szerepelnek, akikben jövőt látnak, és esetleg számításba jöhetnek majd az élvonalban is. Mindenesetre a győzelmünk megérdemelt volt, és remélem a folytatás is hasonló lesz" - összegezett Csík Tibor.

III. Liga, 22. forduló:
Szatmárnémeti Olimpia - Kolozsvári CFR II 2-0 (Feier 30., Marinas 76.).

Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Muresan F., Heil, Homorozan, Molnar (Pop Mihai 77.), Villand, Botos (Gavrilescu 77.), Zsiga (Hanus 83.), Marinas (Muresan M. 85.), Feier.

További eredmények:
Tatrangi Unirea - Kolozsvári Sanatatea 2-1, Kolozsvári Universitatea II - Zalatnai CS 1-0, Aranyosgyéresi Seso - Szászrégeni Avantul 0-1, Marosvásárhelyi FCM II - Besztercei Gloria II 0-1, Zilahi FC - Dési Unirea 1-0, Szászfenesi Unirea - Brassói Corona 0-1, Jádi Vointa - Nyárádtői Unirea 2-0.

A CFR II. ellen nyert az Olimpia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: