2013-08-22 14:37:22• hírek • Kocsis Zoltán

Két frontális ütközés és egy gázolás egy nap alatt

Két frontális ütközés valamint egy gázolás is történt Szatmár megye közútjain a szerdai nap folyamán és csütörtök hajnalban. A mérleg két súlyos és egy kevésbé súlyos sérült.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset szerda délután a DN19-es országúton történt Nagykárolyban. A 44 éves gencsi illetőségű Gheorghe B. áttért a menetiránnyal szembeni sávba, ahol frontálisan összeütközött a szabályosan közlekedő 49 éves Brazil M. vezette személygépkocsival. A balesetben a vétkes sofőr sérült meg, de kisebb sérülésekkel ő is megúszta az esetet.

A másik baleset késő este Batizon történt. Egy nyolc éves kisfiú a Siru Mare utcában található gyalogosátjárón próbált meg szabályosan átkelni az úttest másik oldalára 22.00 óra körül, amikor a szlovákiai Peter H. személygépkocsijával elgázolta. A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, azonnal kórházba szállították.

Végezetül a harmadik baleset Batiz és Gombáspuszta között történt csütörtök hajnali 5.00 óra körül. A batizi illetőségű 26 éves Vasile A. személygépkocsijával áttért a menetiránnyal szembeni sávba, ahol frontálisan összeütközött a 44 éves Ioan M. által szabályosan vezetett traktorral. A baleset következtében a 26 éves fiatalember súlyosan megsérült, őt is kórházba szállították.

A három baleset valamennyi érintettjét alkoholtesztnek vetették alá, ám a helyszíni eredmény valamennyi esetben negatív lett. Vérmintát is vettek tőlük, hogy megbizonyosodjanak róla, tényleg nem fogyasztottak alkoholt vezetés előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: