2014-08-14 16:59:12• hírek • Szatmár.ro

Két fiatal művész tárlata

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában kiállítás nyílt csütörtök délután.

Augusztus 14-én 16 órai kezdettel újabb kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Ezúttal Mák Zsolt fényképei és Nyárádi Enikő festményei láthatók a galériában.

Nyárádi Enikő 1983-ban született Csíkszeredában, majd családjával 1995-ben költözött Sepsiszentgyörgyre. A Székely Mikó Kollégiumban Kiss Béla volt a rajztanára, s az ő javaslatára 1997-ben a Plugor Sándor Művészeti Líceumban folytatta tanulmányait képzőművészet szakon. A művésznő 2010 elején költözött Szatmárnémetibe és 2011 februárja óta tagja a Szatmári Képzőművészek Egyesületének.

Mák Zsolt 1973-ban született Szatmárnémetiben. Tanulmányait a Kölcsey Ferenc Líceumban végezte, majd a Faipari Szakközépiskolában tanult. Öt éve kezdte jobban érdekelni a fotózás, amit ekkor még csak hobbiszinten űzött, mára már azonban igazi önkifejezési módot lát benne. Minden érdekli, ami hozzásegíti abban, hogy a képei minél szuggesztívebbek legyenek.

A megnyitót Cserey Csaba (ütőhangszerek), Jakab Emese (gitár) és Falup Bernadette (ének) koncertje tette színesebbé és hangutaosabbá.

A kiállítás szeptember 3-ig várja az érdeklődőket - ennek megtekintése természetesen ingyenes.

Kiállítás nyílt a Megyei Tanács Galériában

Kiállítás nyílt a Megyei Tanács Galériában

Kiállítás nyílt a Megyei Tanács Galériában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: