2016-09-08 15:38:13• hírek • Szatmar.ro

Két felkészülési mérkőzés Arad ellen

Néhány évvel ezelőtt bajnoki rangadónak számított a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata és az Arad közötti összecsapás, a két gárda most barátságos meccsen találkozik egymással. Egyelőre.

Az élvonalbali bajnoki idényre készülő VSK az előző héten Marosvásárhelyen felkészülési tornával kezdte a pontvadászatra való ráhangolódást. Nem is akárhogy, hisz José Araujo lányai mindhárom meccsüket megnyerték: a házigazdák mellett a Brassót és a Galacot múlták fölül. Feleki Zsolt csapatmenedzser akkor elmondta, szeretnének még néhány barátságos meccset lekötni, ám ezt a szezon versenynaptárától tette függővé.

Nos, a Román Kosárlabda Szövetség szerdán közzétette a versenyprogramot, a VSK csütörtökön be is jelentette a következő két felkészülési mérkőzésének időpontját: pénteken 18.00 órától és szombaton 12.00 órától a Aradot fogadja a Both Katalin sportteremben.

A bajnokság amúgy október elsején kezdődik, a VSK akkor Brassóban lép pályára. Az Araddal a 8. fordulóban, november 5-én játszanak először a lányok a Maros-menti városban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: