2012-11-07 14:01:18• hírek • Szatmár.ro

Két éves a refszatmar.eu

A Szatmári Református Egyházmegye Honlapja két esztendeje hirdeti az evangéliumot, ez alkalomból új arculatot kapott a refszatmar.eu. Rácz Ervin főszerkesztő gondolatai.

Honlapunk nézettsége az elmúlt évben megduplázódott, azaz egy éve napi 150 átlagnézettséggel rendelkezett, most mindez megközelíti a 300-at. A két év során több mint 2000 cikk, hír, eseményről való beszámoló, képgaléria, videó, napi igemagyarázat jelent itt meg. Egyre többen vannak olyanok, akik egyházmegyénk lelkészei által közölt áhítatok elolvasásával kezdik a napot. Ezúton is szeretném megköszönni a szolgálatot azoknak a lelkipásztor-testvéreimnek, akik a gyülekezeti teendők mellett azt is bevállalják, hogy igemagyarázatokat írnak a Bibliaolvasó kalauz által megjelölt textus alapján.

Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet akkor, amikor azt mondom, hogy a honlap olvasói is egy gyülekezetet alkotnak, egy közel 300 lelkes egyházközséget. Igaz, hogy ez egy virtuális gyülekezet, de jó arra, gondolni, hogy a Szatmár környékiek mellett sok határon-, hatórokon-, tengeren túlra szakadt testvér együtt olvassa ugyanazt az Igét.

A napi igemagyarázatokat magába foglaló első kötet után hamarosan kiadjuk a „Velünk az Isten" második kötetét.  Az első kötetet 2000 példányszámban adtuk ki és tudomásunk van róla, hogy ezáltal eljutott betegágyakhoz, halálos ágyakhoz, börtönökbe és sok helyre, ahol vigasztalásra, bátorításra volt szükség.

Újdonság volt ebben az évben az, hogy a Harangszó Rádió műsorait is itt lehetett visszahallgatni, és sokan akik nem tudták meghallgatni az adást élőben a City Rádióban, vagy a Partium Rádióban, azok meghallgatták itt.

A refszatmar.eu azonban még nem érte el végső célját, részeredményeink vannak, de Pál apostollal együtt valljuk, hogy célegyenest igyekszünk, de nem úgy mint, akik a levegőbe vagdosnak, vagy a végtelenbe futnak, hanem úgy, mint akik látják a célt, ugyanakkor a bennünk lakozót, Jézus Krisztust - írja Rácz Ervin, a honlap főszerkesztője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: