2012-04-05 16:05:08• hírek • Szatmár.ro

Két éves a babytrend.ro baba- és gyerekwebáruház!

A legminőségibb baba- és gyerekholmik és a legszélesebb választék tárul mindazok elé, akik a szatmárnémeti Baby Trend webáruházba, vagy a bemutatóüzletbe látogatnak. A bolt üzemeltetőinek sikerült két év után olyan világhírű márkákat forgalmazni, mint a Chicco, Baby Design, Coto Baby vagy az Espiro.

Két éves születésnapját ünnepli a szatmárnémeti babytrend.ro webáruház, amely márciustól tágasabb bemutatóüzletbe, még nagyobb árukínálattal fogadja vásárlóit. Ez alkalomból meglepetés várja a vásárlókat: 20 százalék árkedvezményben részesülnek mindazok, akik április 6-án és 7-én választanak a bolt kínálatából.

A webáruházból a gyerek első napjától kezdve egészen kisiskolás koráig beszerezhetőek a legszükségesebb holmik, játékok és kellékek. Gyerekkocsikat, bababútorokat, autósüléseket, ruházati cikkeket és egyéb kiegészítőket találhatnak meg itt a kismamák és kispapák, akik a bemutatóüzletben le is tesztelhetik is kiválasztott terméket, kiválaszthatják a legmegfelelőbb biztonsági gyerekülést, vagy babakocsit.

A bolt üzemeltetőinek, a Kidcity Distribution-nek a két év alatt sikerült a legjobb márkák forgalmazásának elérése, és  két év után több mint 10 000 kiküldött csomaggal büszkélkedhetnek. A közel nyolcvan különféle márka között szerepel a Nuk, Chicco, Fisher Price, Baby Design, Chippolino, Espiro, Baby Dreams - mindezekre a megbízható termékeire sokáig számíthatnak vásárlók.

A babytrend.ro online bababoltból több ezer termék közül rendelhetnek. A megrendelt termékeket 24 órán belül Szatmárnémeti területén ingyenesen házhoz szállítják.


A Baby Trend nyitva tartása:
Hétfő-Péntek: 9-18 óra
Szombat: 10-14 óra

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: