2009-11-18 17:42:33• hírek • Parajdi Andrea

Ingyenes aerobik órák

Nyílt napra várja az egészséges életmód követőit a Fitland Szalon. November 26-án, csütörtökön mindenki díjtalanul vehet részt a különböző típusú aerobik órákon, sőt bemutatásra kerül az a fiúknak is ajánlott cross-tréning óra, amelyet eddig Szatmárnémetiben még sehol sem lehetett kipróbálni.

Napjainkban az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap. Azzal immár mindenki tisztában van, hogy ennek alapfeltétele nem csak a kiegyensúlyozott táplálkozás hanem a rendszeres testmozgás is, azonban azok már kevesebben vannak, akik követik is ezt a fajta életstílust. Ha Te is már régóta tervezed, hogy egészségesebb életmódba „kapcsolsz" itt az ideje, hogy megtedd az első lépést.

A Fitland Szalonban november 26-án, csütörtökön ingyen próbálhatod ki a különböző aerobik órákat, így teljesen díjmentesen mérheted fel mivel kecsegtet egy egészséges testmozgás.

Reggel 10 órától mindenkit zsírégető órára várnak, amelynek a végén hasizomgyakorlatokkal „lazítanak". 16 órától preventív gerinctornát tartanak, majd 17 órától a cross-tréning kerül bemutatásra.

A Szatmárnémetiben egyedülálló testmozgási óra a fitness, a kick-box, az atlétika, az aerobic és a súlyzós edzés elemeit kombinálja. A változatos gyakorlatokból álló cross-tréning rendkívül dinamikus, és minden izomcsoportot megmozgat. Az óra alatt az edző találékonyságának köszönhetően több testmozgáshoz használt eszközzel kézi súlyzóval, kétkezes súlyzóval, gumiszalaggal, óriáslabdával, ugrálókötéllel és step paddal is dolgoznak. A cross-tréning az erőnlétet, a gyorsaságot, az állóképességet, a hajlékonyságot és a mozgékonyságot egyaránt fejleszti.

Az új óratípus bemutatása után 19 órától step aerobikot tartanak kezdőknek, majd 20 órától ismét a cross-tréningé a főszerep, ám ezúttal fiúk is részt vehetnek az edzésen.

A nyílt nap keretében ingyenesen lazíthatsz a Fitland szaunájában, vagy akár a masszázst is díjmentesen veheted igénybe, sőt ha bérletet vásárolsz részt vehetsz a tombolán is. Kisorsolnak  egy hónapra szóló fitness bérletet, több alkalmas szauna használatra jogosító utalványt, egy szoláriumbérletet és még három manikür is gazdára talál. Mindenki aki a nyílt napon fitness bérletet vásárol egy olyan CD-t kap ajándékba, amely a legjobb aerobik zenéket tartalmazza.

November 26-án keresd fel Te is a város központjához közel lévő Fitland Szalont a Randunelelor utca 3 szám alatt.  Bővebb információkért érdeklődj Emőkénél a 0745527107-es telefonszámon, vagy kattints a www.fitland.ro oldalra.


Nyílt napra várja az egészséges életmód követőit a Fitland Szalon.
November 26-án nyílt napot tart a Fitland Szalon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: