2010-01-25 16:22:03• hírek • Parajdi Andrea

Két éves a Fitland

Kétéves születésnapját ünnepli január 28-án, csütörtökön a Fitland Szalon. Ez alkalomból minden vendég ingyenesen vehet részt az órákon, és a többi szolgáltatást is díjmenetesen kipróbálhatja. Lesz minden ami egy születésnaphoz kell, tombola, torta, pezsgő de még farsangi hangulat is.

Második születésnapját ünnepli a Fitland Szalon, amelynek okán január 28-án nyílt napot tartanak. Ha még nem ismered a szalon szolgáltatásait, most ingyen kipróbálhatod miben lenne részed ha állandó tagja lennél a Fitland vendégkörének.

Csütörtökön reggel 10 órától kezdődően mindenkit várnak a hasizomgyakorlatokkal egybekötött zsírégető tornára. 16 órától óriáslabdával végzett alkaformáló gyakorlatok, 17 órától preventív gerinctorna, 18 órától step aerobik, 19 órától pedig zsírégetés lesz.

Senki ne gondolja, hogy egy születésnapi party a megszokott hétköznapokhoz hasonlóan telik majd, hiszen 20 órától farsangi aerobik órát tartanak, ahol mindenki mosolyogva szabadulhat meg a nem kívánt kilóitól. A különleges tornaórán csak azok vehetnek részt, akik nem szabnak határt a fantáziájuknak és belebújnak valami igazán eredeti jelmezbe. Tippet nem adunk, de annyit elárulhatunk, hogy az edző Jane-nek, Tarzan szerelmének öltözik majd. Mindenképpen megéri álarc alá rejtőzni, hiszen a legjobb jelmez viselője egy hónapra szóló, korlátlan belépésre jogosító aerobik bérletet kap, ami tartalmaz szolárium és szauna használatot is.

Az aerobik órákat követően kisorsolják a tombolákat, ahol aerobik, szolárium és szauna bérletet, valamint masszázst és manikűrt is lehet nyerni. A tombolán bárki részt vehet, aki a születésnapon aerobik bérletet vásárol.

Ezt követően szervírozzák a szülinapi tortát és mellé egy pohár pezsgőt, amellyel szeretnék megköszönni minden visszajáró vendégnek a tanúsított bizalmat. Bővebb információk a www.fitland.ro oldalon.


Január 28-án, egész nap „Szülinapi program” vár a Fitland Szalonban.
Január 28-án, egész nap „Szülinapi program” vár a Fitland Szalonban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: