2013-11-04 20:32:42• hírek • Szatmar.ro

Két éve a Dinamo ellen készült, most ellene javítana az Olimpia

A szezon legnagyobb arányú vereségét szenvedte el az Olimpia labdarúgócsapata hétvégén Ramnicu Valceán, amikor 3-0-ra alulmaradt a házigazdák ellen a másodosztályú bajnokság IX. fordulójában. Csík Tibor tanítványai azonban szerdán máris javíthatnak.

November 6-án, 14.00 órai kezdetettel ugyanis az odavágók utolsó hazai meccsét vívja az Olimpia, az ellenfél pedig a Mioveni lesz. Az a Mioveni, amely két éve még az első osztályban szerepelt, novemberben pedig (többek között) a Dinamo elleni meccsre készülhetett.

A csapat nem szerepelt valami fényesen a Liga1-ben, hisz a 34 meccsből mindössze kettőt tudott megnyerni, emellett további hat döntetlent izzadt össze. A sárga-zöldek idén sem muzsikálnak valami szépen, hisz eddig két győzelmet, három döntetlent és négy vereséget értek el. Mindössze nyolc gólt rúgtak és tizenkettőt kaptak, 9 pontjukkal a 9. helyen állnak.

Az Olimpia ezzel szemben három meccset nyert meg, négy döntetlent ért el és két vereséget szenvedett, nyolc gólt rúgott és ugyanannyit kapott, 13 pontjával a 7. helyen áll. Mindez nem rossz egy újonctól, a valceai vereség azonban nyomot hagyott.

„Magunkhoz kell térnünk lelkileg a Valceában elszenvedett kiadós zakó után. Nem nagyon szoktunk hozzá a 3-0-ás vereségekhez. Jobban mondva, nem szoktunk hozzá a vereségekhez. Remélem, túlteszik magukat a fiúk és jól játszanak majd szerdán", mondta Csík Tibor vezetőedző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: