2012-12-28 10:16:06• hírek • Blikk.hu

Két év börtön fenyegeti Stohlt

Stohl András akár két évre is újra börtönbe kerülhet! A Blikk információi szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a Magyar börtönpokol című könyvben leírtakért.

Ahogy azt korábban már megígérték, nem hagyták szó nélkül a büntetés-végrehajtásnál Stohl András könyvét, amelyben sokszor kínzásokról, rabverésről és alázásokról írt. A sztárból lett EU2998-as elítélt és a könyv írója szerint a kötet „a rideg valóságot tartalmazza, amit Stohl látott", így bátran néznek szembe bármiféle perrel, mivel közös művük „kordokumentum a magyar börtönök rideg valóságról".

Csakhogy az ott leírtakat a bíróság előtt bizonyítani kell. Például azt a „gyilkos fegyőrről"szóló szaftos sztorit is, amely a hatályos törvény – büntetlen előéletet igazoló erkölcsi bizonyítvány szükséges ehhez az álláshoz – miatt eleve lehetetlen.

A Blikk úgy tudja, hogy megjelenés után egy egész jogászcsapat elemezte a krónikát, egykori „vendégük" megírt véleményét, érzéseit, lelki vívódásait tiszteletben tartva, hiszen azt a bíróság nem vonhatja kétségbe. Információink szerint azért szántak bőven időt a könyv elemzésére, mert tutira mentek: tanúk sem kellenek majd a kifogásolt részekhez, dokumentumokkal zúzhatják szét Stohl kifogásolt sztorijait.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: