2020-06-24 07:34:42• hírek • Blikk.hu

Két és fél év után visszatér a képernyőre Demcsák Zsuzsa: ennél a csatornánál kapott műsort

Jobban már nem is alakulhatna Demcsák Zsuzsa számára a 2020-as év!

Miközben a magánélete egyre boldogabb, hiszen nemrégiben feleségül ment indiai származású szerelméhez, Krishan Dangwalhoz, úgy tűnik, a szakmai életében is hatalmas változások előtt áll. A Blikk megtudta: Demcsák több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre. Információink szerint a tévést állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel Zsuzsa. A műsorvezető azonban magát a hírt megerősítette lapunknak.


– Annyit elmondhatok, hogy a nézők rendszeresen láthatnak majd a Life TV képernyőjén. Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban, igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek. Ebben a közegben érzem magam a legjobban, ezért aztán nagyon örülök ennek a lehetőségnek – magyarázta óriási boldogsággal a hangjában Demcsák Zsuzsa, aki 18 éves kora óta szerepel a televízióban, a Magyar Televízió Tonik című műsorában kapott először lehetőséget.


Hosszú éveken keresztül erősítette a TV2-t, vezette a Fort Boyard című vetélkedőt és dolgozott riporterként a Tények, valamint Jó estét, Magyarország! műsoraiban, majd a Mokka egyik háziasszonya lett. 2017 őszéig az ATV Start műsorvezetője volt, távozása után azonban inkább csak vendégként vagy versenyzőként láthattunk például a Masterchef VIP-ben vagy az Ázsia Expressz második szériájában, amely megváltoztatta az életét. Ennek a forgatásán ismerte meg szerelmét, Krishant, aki Magyarországra költözött Zsuzsáért és áprilisban össze is házasodtak. Úgy tűnik, Demcsák számára nem ez volt 2020 egyetlen jó híre, hiszen a kiegyensúlyozott magánélet mellé a televíziózás is visszatér az életébe.


– Kellett ez a pár év, hogy egy kicsit hátrébb lépjek, de nagyon örülök, hogy visszatérek és újra azt csinálhatom, amihez igazán értek – árulta el Demcsák Zsuzsa, akit nemsokára láthatnak a nézők a Life TV képernyőjén.


További bulvárhírekért keresd fel a blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: