2015-12-19 16:00:35• hírek • Kocsis Zoltán

Két emberéletet követelt a délelőtti közúti baleset Mezőpetri közelében FRISSITVE!

Út menti fának csapódott szombat délelőtt egy személyeket szállító mikrobusz Mezőpetri és Nagykároly között. Több sérült a roncsok foglyává vált, két személy életét sajnos nem tudták megmenteni a szakemberek.

Valamivel délelőtt fél tíz után a fehér mikrobusz vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, amely elhagyta az úttestet és egy út menti fának csapódott. A helyszínre érkező tűzoltók tájékoztatása szerint négyen megsérültek a balesetben, három személy pedig bennragadt a busz roncsai között, őket csak a szakemberek tudták kiszabadítani a feszítővágók segítségével.

Sajnos hiába érkezett a segítség, két áldozat szívműködése leállt és minden újraélesztési próbálkozás hiábavalónak bizonyult, az orvosok csak a halál beálltát állapíthatták meg. A másik két sérültet kórházba szállították.

Ugyan a hatóság egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatást nem adott ki az esettel kapcsolatban, meg nem erősített források szerint a busz sofőrje elaludt vezetés közben, ez okozta a balesetet.

FRISSÍTVE!!
Szombat délután aztán a Szatmár Megyei Rendőrség újabb adatokkal szolgált a baleset kapcsán. Ezekből kiderül, hogy a 24 éves Marcel B. vezette Volkswagen busz a nedves úttest miatt csúszott meg és ütközött a fának. A fiatal gépkocsivezető hibájáért életével fizetett. A másik áldozat nála is fiatalabb volt: egy 16 éves kamaszlány. A balesetben további két személy sérült meg: a 34 éves Gheorghe N. súlyosan, egy 24 éves férfi viszont szerencsére kevésbé súlyosan. Mindkettejüket  kórházba szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: