2012-02-01 14:22:40• hírek • Szatmár.ro

Két előadás a felavatásra váró Zamfirescu teremben

Relaxációs koncertet és interaktív zenés festést szerveznek a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében.

Nemrég foglalta el új székhelyét a Szakszervezetek Művelődési Házában a városi művelődési ház, a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ. Az új székhely a hétvégén két előadásnak is otthont ad - ezek az előadások hivatottak arra, hogy megszoktassák a rendezvények látogatóit az új székhellyel illetve a Zamfirescu-teremmel, így nevezték el ugyanis a művelődési ház kistermét.

Az első rendezvényre pénteken, február 3-án fog sor kerülni. Cserey Csaba az elmúlt hónapokban ismertette meg a szatmáriakat a relaxációs élő zene hangulatával, tartott már egyedül relaxációs dobkoncertet, de volt már olyan is, hogy több zenésztárs is csatlakozott hozzá. Most az eddigi legnagyobb ilyen koncertre készül a dobos, hiszen mellette többen is fel fognak lépni:  Balázs Gergő gitározni fog, Jakab Emese zongorázni, Tussai Lizu fuvolázni. A koncertre egy belépőjegy ára 5 lej, kezdési időpont: 20 óra.

Ingyenes lesz viszont a belépés a szombaton, február 4-én 19 órakor, szintén a Zamfirescu teremben megtartott zenés-képzőművészeti előadásra. Ebben a festészet és a zene fog keveredni, hogy végül egy festmény szülessen, amit a ritmusok és a közönség alkot majd Iulia Olar közreműködésével. A művésznő egy ideig Kanadában élt, ott több ilyen előadáson vett részt és aratott sikert. Az interaktív előadás mindenképp érdekesnek ígérkezik.

Interaktív előadás lesz Iulia Olar-ral

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: